Connect with us

6ος Όμιλος

Κοιτούν μπροστά στο Κερατσίνι

Published

on

Το παιχνίδι με τον Εθνικό (Κυριακή 15.00, Live Sportal tv) είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα του Κερατσινιου που θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Η ήττα από τον Ιωνικό ,σαφέστατα και έχει ενοχλήσει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι θέλουν-άμεσα- το Κερατσίνι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Σαφέστατα και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τη δυναμική του Εθνικού ,αλλά από κει και πέρα,μέσα στην έδρα του ,το Κερατσίνι έχει αποδείξει τη δική του δυναμική .

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Σπάθας μίλησε στους παίκτες του και τους τόνισε κάποια πράγματα για το παιχνίδι της Νεάπολης και περιμένει να δει ένα πιο θετικό πρόσωπο στην συνέχεια.

Από κει και πέρα, ο Σιγάλας είναι το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή με το νεαρό αμυντικό να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και οι εξετάσεις που έκανε να δείχνουν πρόβλημα λίγο πιο κάτω από την επιγονατίδα. Η κατασταση του θα επανεκτιμηθεί.

Εξάλλου, ο Χριστόφορος Πασαλίδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με το Ζευγολατιό (3-0 ).

Τέλος, όπως έγινε γνωστό , ο κος Ντάουλας ,του συνδέσμου Δυτικής Αττικής θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα, με βοηθούς τους Οικονόμου και Βαλκάνο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply