Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κοιτούν μπροστά στον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Μπορεί η ήττα που γνώρισε ο Άρης Πετρούπολης από τα Πετράλωνα να ήταν βαριά, όμως η ομάδα των δυτικών προαστιων οφείλει να κοιτάξει μπροστά.

Αρνητικός παράγοντας στην χθεσινή εικόνα σαφώς και ήταν οι πολυάριθμες απουσίες που… ταλαιπωρούν το σύλλογο από την αρχή της σεζόν, χωρίς αυτό σε καμία περίπτωση να αποτελεί δικαιολογία, αφού όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Άλλωστε, το πλάνο που έχει εκπονηθεί βρίσκεται στο σωστό δρόμο και χωρίς αμφιβολία δυο ήττες δεν μπορούν να θέσουν το σύλλογο εκτός στόχων.

Ασφαλώς και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα προβλημάτισε τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές ωστόσο άπαντες έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι άνθρωποι του Άρη είναι αποφασισμένοι να πάρουν δραστικά μέρα ούτως ώστε να μην παρουσιαστεί ανάλογη εικόνα στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν αργεί κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να βελτιωθεί.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply