Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κλήσεις σε  απολογία

Published

on

Από την Πειθαρχική Επιτροπή  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, καλούνται σε γραπτή απολογία τα σωματεία: Α.Σ.Ν. Φαλήρου- Α.Ε. Θύελλα /Αχιλλέας( αγώνας της 27/9/2015 – Α.Σ.Ν. Φαλήρου-Α.Ε. Θύελλα, /Αχιλλέας) , Α.Π.Ο. Περαμαικός – Α.Ο.Κορυδαλλός( αγώνας της 26/9/2015 Α.Π.Ο. Περαμαικός – Α.Ο.Κορυδαλλός), ο Α.Σ. Δραπετσώνας, κι ο   κ. Βάζος Ζαχ.- εκπρόσωπος( αγώνας της 26/9/2015 Πανιώνιος Κερατσινίου – Δραπετσώνα), ο Νίκος Γεωργαλάκης – ποδοσφαιριστής του Άρη Αμφιάλης( αγώνας της  26/9/2015, Α.Ε. Σαλαμίνας – Άρης Αμφιάλης).

Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να  κατατεθούν στην γραμματεία της Ένωσης εντός τριών  ημερών μετά την ενημέρωση τους.

 

*Όπως και πέρυσι  έτσι και φέτος η  «Hellenic  Seaways» και η «Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού» έκανε αποδεκτό το αίτημα του  Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Πειραιά και η γνωστή Ναυτιλιακή εταιρεία θα  εξακολουθήσει να στηρίζει το Πειραικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, τα Πειραικά ερασιτεχνικά σωματεία, προσφέροντας έκπτωση 50% σε όλες τις μετακινήσεις των σωματείων στην Αίγινα τόσο των ανδρικών ομάδων, όσο και  των ομάδων στα πρωταθλήματα Υποδομών, επίσης  δωρεάν εισιτήρια στους διαιτητές, αλλά κι άλλες  σημαντικές διευκολύνσεις.

Μια χορηγία ιδιαίτερα σημαντική στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε όλοι..

 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά. αισθάνεται  την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά  τα στελέχη της “Hellenic  Seaways” και της “Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού”  κ.κ.  Παράσχο Τσάγκαρη, Ιωσήφ Λεφάκη όπως και την κα Παρασκευή Δούβρου, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους, αλλά και για  την εξυπηρέτηση των  σωματείων μας.