Connect with us

stoplekto

Κινητοποίηση υπέρ Παγουρτζή – Απίστευτα γεγονότα

Published

on

Ένα  πρωτοφανές γεγονός συνέβη  προχθές  το απόγευμα στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, στον αγώνα για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών , ανάμεσα στον Ατρόμητο Αθηνών και την Ολυμπιάδα Υμηττού 0-1 .

Η διαιτητική τριάδα από τον Πειραιά . Διαιτητής η Θάλεια Μήτση και βοηθοί οι Μιχάλης Παχωπός , Δημήτρης Παγουρτζής.  Ο αγώνας έχει λήξει και η αρχηγός των γηπεδούχων λίγο πριν μπουν στα αποδυτήρια , βρίζει τον δεύτερο βοηθό.  Αυτός αναφέρει το γεγονός στην Μήτση  η οποία γράφει το συμβάν στο φύλλο αγώνα , αλλά  παραλείπει να ζητήσει από τους υπευθύνους της ομάδας να αντικαταστήσουν την αρχηγό , η οποία υπογράφει κανονικά το φύλλο αγώνα και μόλις διαπιστώνει ότι έχει γραφτεί σ’ αυτό  για το παραπάνω γεγονός  κτύπησε τον Παγουρτζή .

Αμέσως η Μήτση γράφει συμπληρωματικό φίλο αγώνα για την επίθεση  στον βοηθό , από την αρχηγό , η οποία αποχωρεί τρέχοντας και επιστρέφει  στα αποδυτήρια μαζί με συγγενικά της πρόσωπα. Ισχυρίζεται ότι ο Παγουρτζής θώπευσε το στήθος της  κάτι που ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά .  Ειδοποιείται η Αστυνομία. Παράλληλα ειδοποιήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας και ο αρχιδιαιτητής Χαράλαμπος Μοιραδωράκης που βρίσκονταν στο γήπεδο της Δραπετσώνας . Μάλιστα μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΣΠ Αντώνη Ανούστη πηγαίνουν στο Περιστέρι . Εκεί η  ποδοσφαιριστίνα που είναι και κόρη της προέδρου της ομάδας καταθέτει μήνυση κατά του βοηθού . Παράλληλα και ο τελευταίος υποβάλλει με τη σειρά του μήνυση κατά της παίκτριας για βιαιοπραγία και συκοφαντική δυσφήμιση .

Η διαιτητής Θάλεια Μήτση επικαλείται το νομοθετικό διάταγμα 1700/1986  ότι δεν μπορεί να συλλαμβάνεται διαιτητής για αδίκημα που έχει σχέση με την λειτουργία του αγώνα. Αυτό όμως έχει τροποποιηθεί το 2002 και έτσι οι δυο αλληλομηνυθέντες οδηγούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου  για Αυτόφωρο .

Στο πλευρό του Παγουρτζή βρίσκονται εκτός από τους κ. Σπάθα , Μοιραδωράκη και Ανούστη , οι δυο άλλοι διαιτητές του αγώνα Μήτση και Παχωπός, ενώ στο μεταξύ καταφθάνουν για συμπαράσταση  και άλλοι  συνάδελφοι του. Παράλληλα επικοινώνησε με τον νεαρό διαιτητή το μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ Σταύρος Τριτσώνης  καθησυχάζοντας τον .

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα με εντολή του εισαγγελέα οι μηνυθέντες αφέθησαν ελεύθεροι  και θα ορισθεί πλέον τακτική δικάσιμη……