Connect with us

4ος Όμιλος

Κινήσεις για γήπεδο στον Εθνικό

Published

on

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για το γήπεδο  του Εθνικού . Το θέμα αυτό  ήταν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Συζητήθηκαν προτάσεις αλλά και οι δυσκολίες που σχετίζονται με το πολεοδομικό καθεστώς της περιοχής. Όπως τόνισε με δήλωση του ο Γ. Γαβρίλης γίνονται κινήσεις για να βρεθεί λύση , τρόπος , αλλά και χώρος για να αποκατασταθεί μια εκκρεμότητα 16 ετών
Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το θέμα θα επανέλθουμε και δεν τελείωσε στην συνάντηση όπως δεν τελείωσε και το ποιο θα’ ναι το master plan αξιοποίησης του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, που θα τον καθιστά και διαχειρίσιμο και οικονομικά βιώσιμο».
*Στην πρεμιέρα  του Κυπέλλου Βετεράνων Πειραιά ο Εθνικός νίκησε το Πέραμα με 4-1. Δυο τέρματα σημείωσε ο Παπαχρόνης και από ένα οι Χαραλαμπόπουλος, Λαμπρινός .

Έπαιξαν οι Μουτάφης, Γιαλεσάκης, Τσιμπάκης, Κατικαρίδης, Αθανασιάδης, Σταματάκης, Χαραλαμπόπουλος, Δημόπουλος, Χαβέλας, Μήτσης, Ναστόπουλος.. Γεωργαμλής, Ασλάνης, Παπαχρόνης, Κατσικογιάννης, Λαμπρινός, Χόρτσας, Ντρέλιας .