Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Κηφισιά-Φωστήρας 3-2

Published

on

Το ματς ανάμεσα στην Κηφισιά με τον Φωστήρα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου χαρακτηρίζονταν κάλλιστα και ως πρόωρος τελικός αφού αφορούσε δυο ομάδες που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική και θα μπορούσαν να έφταναν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Η μοίρα τους έφερε να αναμετρηθούν για τη φάση των ”8” με την ομάδα των βορείων προαστίων να παίρνει την πρόκριση με 4-2 για τα ημιτελικά.

Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από τον αγώνα εκμεταλλευόμενο στο έπακρο το γεγονός ότι έπαιξε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα αφού στο 42′ αποβλήθηκε ο Στάθης Ρόκας με δεύτερη κίτρινη.

Στο 12′ ο Καϊμακαμούδης με πέναλτι που κέρδισε ο Παναγιωτόπουλος και αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους έκανε το 1-0, με τον Αρβανιτάκη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας στο 25′ προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Ρεντζή.

Παρότι ο Φωστήρας έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έβγαλε προσωπικότητα και κατάφερε χάρις σε δυο τέρματα του Γιάννη Σίμωση στο 36′ με κεφαλιά και στο 51′ με πέναλτι (το εκανε ο Καιμακαμούδης) να φέρει το ματς στα ίσια.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79′ ο Χάρης Ρεντζής με ωραίο σουτ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Κυρίτσης, Τσαφταρίδης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Καραμπάς (75 Μιχελης), Αρβανιτάκης (55′ Παληαρούτας), Παναγιωτόπουλος (84′ Κεφάλας), Καιμακαμούδης, Πρίτσας (62′ Κοντογιάννης), Ρεντζής.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης) Κουμής, Κόλλιας (46′ Κόπελας), Μήτκας (87′ Γεροκωνσταντής), Τσώνης, Καλημέρης, Ρόκας, Νάστος (87′ Στρίγγας),Μπιταξής, Σίμωσης, Χαρίτος, Πρίκας (75′ Μανδύλης).