Connect with us

6ος Όμιλος

Κηφισιά: Στην Ριζούπολη με ΑΕΚ

Published

on

Με ανακοίνωση της η Κηφισιά κάνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι εκτός συγκλονισικού απροόπτου ο αγώνας με την ΑΕΚ   την Κυριακή 27 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Γεώργιος Καμάρας στην Ριζούπολη. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο γήπεδο της Ριζούπολης ‘Γεώργιος Καμάρας’ -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα φιλοξενήσει η ομάδα μας την ΑΕΚ, στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 27 Απριλίου (Κυριακή) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Επιθυμία της οικογένειας της Κηφισιάς ήταν η πραγματοποίηση του ιστορικού αγώνα στο Ζηρίνειο Στάδιο, ωστόσο η εκτίμηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Βορειοανατολικής Αττικής (όπου ανήκει το Α.Τ. Κηφισιάς) πως η έδρα της ομάδας μας δεν δίνει τα εχέγγυα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας, θέτει ως πλέον κατάλληλο για τη φιλοξενία της αναμέτρησης το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αμέσως μετά τον ορισμό του αγώνα από την ΕΠΟ θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου μας και συνοδευτική δήλωση του προέδρου Βασίλη Γαντζούλα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply