Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά – Ηράκλειο 5-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Αστέρα Βάρης η Κηφισιά καθώς επικράτησε με 5-0 και αύξησε τη διαφορά της από τη 10η θέση στους τρεις πόντους φτάνοντας τους 39 βαθμούς έναντι των 36 που έχει ο Αστέρας.
Το συγκρότημα του Στέλιου Γιαννακόπουλου έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο και κατάφερε να την κατακτήσει. Στο 13 ο Χαικάλης με κεφάλια έγραψε το 1-0, με τον Ντουλια στο 53 με πέναλτι να γράφει το 2-0. Στο 56 ο Ντούλιας έκανε το 3-0, για να έρθει ο Χαικάλης στο 65 και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71 ο Γκεμίσης με κεφάλια

Διαιτητές: Νίκας, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)-Πυργάκης (Κορινθίας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης (73′ Ζαφειρίδης), Καρακώστας, Μουσταφίδης, Καλογέρης (68′ Μιχαλόπουλος), Γκεμίσης, Ντούλιας, Παληαρούτας, Χαϊκάλης (68′ Χίος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Διαμαντάρας, Κατσούλης, Καλιαμπάκας, Μάμαλος, Καφετζής (57′ Σπυριδάκης), Νταβαρίνος, Μεταλληνός (62′ Ντέλος), Μέρτκολα, Παναγιωτίδης, Νάκου (67′ Μπράχο), Ψαρρής.