Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-Αστέρας Βάρης 2-1

Published

on

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Κηφισιά επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Βάρης, με την ομάδα των βορείων προαστίων να παραμένει στην 2η θέση. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 12′ με κεφαλιά του Θανόπουλου. Στο 21′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 όμως το φάουλ του Βέρμπη σταμάτησε στο δοκάρι. Στις αρχές της επανάληψης, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Βέρμπη, για να έρθει ο Γεωργιάδης στο 68′ και να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μανάλη στο 89′ με δεύτερη κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Βάρης έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 2-2 με τον Μανδύλη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Τεγούσης, Ανδρίκος, Ματσούκας (54′ Τσιμικλής), Παλαηρούτας (86′ Γκουτσούλας), Βέρμπης, Θανόπουλος (76′ Ζουζουλής), Παπάζογλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Λέτσο, Νινιός (58′ Φύτρος), Μανδύλης, Μαγγίνας,Μανάλης, Νικολακόπουλος (52′ Καλφας), Γεωργιάδης, Μάγγος, Κωβαίος (75′ Νίκου),Ντάλλας, Σωτηρόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply