Connect with us

Uncategorized

Κηφισιά – Αιολικός 2-0

Published

on

Μπορεί η Κηφισιά να δυσκολεύτηκε αρκετά ωστόσο στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αιολικού και να πάρει τη νίκη με 2-0. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος, οι «κυανόλευκοι» βελτίωσαν την εικόνα τους στην επανάληψη δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σουτζόγλου. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα η «χρυσή αλλαγή» του Θωμά Γράφα, Παπάζογλου 1′ πριν την συμπλήρωση του αγώνα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 93′ ο Μουτζούρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από το διαιτητή, Μιχελή (Πειραιά), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βέρμπης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Χέλης, Κορακάκης, Χίσο (63′ Παπαδόπουλος), Ντούμος (73′ Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Γεωργακόπουλος (46′ Κάρος)

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλλης): Τρακάκης, Αλευράς, Μουτζούρης, Βαξεβάνης, Τσαρτσίδης, Καδής (78′ Μίχος), Κροτσίδας, Διονυσάτος (68′ Μανουσάκης), Μάντζιος, Πετρουζέλλης, Γκόντζος (88′ Παπαδόπουλος).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply