Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κηπούπολη-Υμηττός 2-0

Published

on

Καλό ποδόσφαιρο απέδωσε η Κηπούπολη επικρατώντας με 2-0 του Υμηττού ,δείχνοντας ότι το συγκρότημα του Δημήτρη Φιλίππου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Από το ξεκίνημα του Α΄ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων έδειξε ποιός θέλει περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα , αφού άσκησε ασφυκτική πίεση σε όλες τις γραμμές με τούς αντίπαλους να αμύνονται υποδειγματικά κρατώντας το μηδέν .
Ξεκινώντας στην επανάληψη η Κηπούπολη χρειάστηκε δέκα λεπτά για να λυγίσει την άμυνα του Υμηττού όταν σε ενέργεια Μαρτέκα – Ζήση – Λαγού με τον τελευταίο να ντριπλάρει τον αμυντικό και με δυνατό αριστερό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα .
Το 2-0 έγινε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο κεντρικός αμυντικός Λάππας Νώντας με μιά πολύ έξυπνη μπαλιά στον ελεύθερο χώρο ο Μαρτέκας ανίκητος στο έναν με ένα ξεπέρασε το μαρκάρισμα του αμυντικού και με υποδειγματικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματά μας και διαμορφώνοντας το τελικό σκόρ.
Από εκεί και μετά και με την είσοδο του Τζαμαλή δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες με των Τζαμαλή – Μαρτέκα – Λαγό -Ζήση παίζοντας ανά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου) Αγγελόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Αρβανιτάκης (63′ Αγγελόπουλος Θ.), Λάππας, Βλάσσης, (82′ Καλέμης), Βαφειάδης, Ζήσης, Λίτσας, Μαρτέκας, Λαγος (82′ Καραγιάννης), Νάτσιος, (72′ Τζαμαλής).

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς) Στατεράς, Καντζάς (90′ Τσερα), Σουλιώτης, Πουρνάρας, Τσάκαλος, Πετρόπουλος, Λιάπας, Κακούρης, Καμίδης (51′ Βέλκος), Μανούσος (85΄Αλ Κενάρης), Διαμαντόπουλος (67′ Μπαρμπαλιάς).