Connect with us

6ος Όμιλος

Κερατσίνι: Η αποστολή για Ρόδο

Published

on

Στην Ρόδο βρίσκεται η αποστολή του Κερατσινίου ,η οποία θα αντιμετωπίσει το  μεσημέρι του Σαββάτου στις 15.00 την Τοπική ομάδα. 

Ενα παιχνίδι που έρχεται μετά  την ήττα από την Προοδευτική και σαφέστατα, όπως και όλα τα υπόλοιπα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, μιας τα “Ελάφια” είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι ολοκληρώθηκε με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Λίτση, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σαμλίδης,Καρέλης, Μπότος,Γκιάτης,Γιακούπι

Αναλυτικά η αποστολή: Κούμπουλα-Φραντζεσκάκης-Τσουβαλτσίδης-Μπατής-Βαττής-Σιγάλας-Καμπούρης– Παναγιωτόπουλος-Διάκος-Ντούλιας- Πασαλίδης-Θωμαϊδης- Μπερνιδάκης–Σιανος -Καλογιάννης-Σκεντεράι -Παπασπύρος.

Για την αναμέτρηση με τη Ρόδο μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του  Βασίλη Σπάθα, Πέτρος Βοιδονικόλας:  “Η  ήττα από την Προοδευτική  ήταν κάτι που μας πείραξε πάρα πολύ, αλλά όπως έχουμε πει ότι πρέπει να ξεπερνάμε τις νίκες και να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έτσι πρέπει να κάνουμε και στις ήττες. Κάθε ήττα μας  “πονάει” και θα πρέπει να ανασυνταχτούμε και να  παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Οσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, ο Αλεξανδρος Μπατής τόνισε χαρακτηριστικά: ” Παίζουμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο στην έδρα του  και προερχόμαστε από μία ήττα που μας ενοχλεί πάρα πολύ. Πρέπει να βγάλουμε τον εγωισμό μας και να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα προκειμένου να πάρουμε τη νίκη  και να ισοφαρίσουμε την εντός έδρας απώλεια.”