Connect with us

8ος Όμιλος

Κερατσίνι: Δηλώσεις Βοϊδονικόλα -Παπασπύρου για Πέλοπα Κιάτου

Published

on

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι συνεχίζει την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον  Πέλοπα Κιάτου στο γήπεδο των αντιπάλων μας στις 15.00.

Για την εν λόγω αναμέτρηση μίλησαν στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας μας, ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας ,Βασίλη Σπάθα, Πέτρος Βοιδονικόλας και ο ποδοσφαιριστής, Σπύρος Παπασπύρος.

Πέτρος Βοιδονικόλας 

Προερχόμαστε απο ένα καλό σερί νικών  και καλών εμφανίσεων  και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Εχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας και ξέρουμε ότι  αντίπαλος μας είναι μία πολύ καλή σκληρή ομάδα, η οποία  μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στοι ματς του πρώτου γύρου.  Είναι ομάδα που δεν παραδίνεται ,παρά τη δύσκολη θέση και ξέρουμε ότι θα έχουνμε ένα δύσκολο έργο.

Σπύρος Παπασπύρος

Με τον Διαγόρα κάναμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή, αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για την παραμονή. Απαγορεύεται να χαλαρώσουμε  και δεν πρόκειται να το κάνουμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, σκληρή που παίζει τη ζωή της σε κάθε ματς. Εμάς στόχος μας είναι ξεκάθαρα η νίκη.,