Connect with us

6ος Όμιλος

Καραδήμος: “Το ματς με τον Ιάλυσο θα κρίνει πολλά”

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τη νέα -εκτός- έδρας απώλεια του Εθνικού η Προοδευτική, αφού με τη νίκη της απέναντι στο Κερατσίνι μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στον έναν βαθμό.

Η ιστορική ομάδα που πραγματοποιεί εξαιρετική προσπάθεια, έχει κατορθώσει να διεκδικεί το τίτλο και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει η παρουσία του προπονητή, Λουκά Καραδήμου.

Ο νεαρός κόουτς που έχει κατορθώσει να διατηρήσει ανταγωνιστική την ομάδα του Πειραιά με δηλώσεις του χαρακτήρισε τα επόμενα ματς που ακολουθούν ως “τελικούς” υπογραμμίζοντας ότι το ματς του Σαββάτου με τον Ιάλυσο θα κρίνει πολλά για την κατάσταση στην κορυφή.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

“Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το κερδίσουμε. Για εμάς στα ματς απομένουν έχουν αποκτήσει χαρακτήρα τελικοί. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε νίκες μέχρι τέλους.

Ευχαριστούμε το κόσμο για τη στήριξη του και το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που διαθέτει αξιόλογους παίκτες και σίγουρα το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για το μέλλον του πρωταθλήματος”.