Connect with us

slideshow

Κατσικωσταίοι στον ΑΟ Κορυδαλλό

Published

on

Οι δύο τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του ΑΟ Κορυδαλλός είναι στη θέση του τερματοφύλακα. Ο 1ος σπούδαζε και πήρε πτυχίο της εφαρμοσμένης επιστήμης του αθλητισμού και φιλοσοφίας της προπονητικής στην Αγγλία ενώ ο 2ος είναι ένα 15χρονο ταλέντο με ύψος 1,92 που ήρθε από τον Πανιώνιο Ν. Σμύρνης και ήδη κάνει και προπονήσεις με τη Μικτή Νέων του Πειραιά. Οι δυο τους έχουν κάτι κοινό….το επώνυμο τους. Κατσικώστας…Νίκος ο μεγάλος, Γιώργος ο μικρός. Δεν είναι συνωνυμία. Είναι πρώτα ξαδέλφια. Είναι ο γιος (Νίκος) και ο ανιψιός του Παναγιώτη Κατσικώστα του προπονητή τερματοφυλάκων του Κορυδαλλού.

Ο 23χρονος Νίκος Κατσικώστας άνηκε μέχρι πρότεινος στον Αετό Κορυδαλλού και έμεινε ελεύθερος και μετά τις σπουδές του θα ξαναφορέσει τα γάντια για αγώνες για λογαριασμό του ΑΟ Κορυδαλλός. Θα μας απασχολήσει στο μέλλον καθώς αχολείται και με την προπονητική καθώς έχει πέρα από το πτυχίο και το δεύτερο επίπεδο προπονητικής της Αγγλικής Ομοσπονδίας καθώς και το δεύτερο επίπεδο προπονητικής τερματοφυλάκων επίσης της Αγγλικής Ομοσπονδίας. Επίσης  το δεύτερο επίπεδο ανάπτυξης του αθλητισμού (προπονητική σε αναπτυξιακές ηλικίες) και το πρώτο επίπεδο ψυχολογίας, και τα δυο της Αγγλικής Ομοσπονδίας.

Ο 15χρονος Γιώργος Κατσικώστας βασικός στέλεχος στο παιδικό τμήμα του Πανιωνίου συμμετείχε στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ, είχε 34 συμμετοχές (βασικός) και δέχτηκε 8 τέρματα ενώ έμεινε αήττητος σ’ όλα τα παιχνίδια. Ακόμη έχει παίξει και στην μικτή Αθηνών σε 8 παιχνίδια, τα 5 βασικός.

Ο ΑΟ Κορυδαλλός τους καλοσωρίζει στην οικογένεια του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply