Connect with us

6ος Όμιλος

Κατσικοκέρης: “Αφιερώνουμε τη νικη στον K. Κατσούλη και στον πρόεδρο μας”

Published

on

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Εθνικού Πειραιά ήταν ένας. Όπως και στα περισσότερα ματς, έτσι και σε αυτό ο μεγάλος σκόρερ του ιστορικού συλλογου, Νίκος Κατσικοκέρης, με το καταπληκτικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε:

“Ανάμεικτα τα συναισθήματα που έχω. Θελω να πω πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει. Είμαστε όμως μια γροθιά και έχουμε τη στήριξη του κοσμου που κάθε Κυριακή μας ακολουθεί.

Αφιερώνουμε τη νίκη σε δυο ανθρωπους. Τον Κώστα Κατσούλη και στον πρόεδρο μας που… ματώνει πραγματικά. Είναι δίπλα μας από την πρώτη ημέρα.

Θα συνεχίσουμε να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο ματς. Πιστεύω ο Εθνικός αποτελεί μαι μεγάλη ομάδα. Το ζω φέτος αυτό και ο Εθνικός πρέπει να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Είναι η ευκαιρία φέτος.

Θέλω να πω καλή συνέχεια στον Ηρόδοτο. Μια ομάδα πο διαθέτει διοίκηση, προπονητή και παίκτες που… ματώνουν για την ομάδα και γι αυτό έχει φτάσει τόσο ψηλα. Πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι γιατί τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα αποδυτήρια”.