Connect with us

4ος Όμιλος

Κατσικοκέρης: Έγινε κατάθεση ψυχής απ’ όλα τα παιδιά

Published

on

Σε ακόμη ένα κρίσιμο ματς, όπως και σε εκείνο με τον Ιωνικό, ο αρχηγός του Εργοτέλη, Νίκος Κατσικοκέρης πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε ακόμη μια μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά σε βάρος του Άγιου Ιερόθεου. Ο ίδιος με το γκολ που σημείωσε το οποίο σπάνια βλέπουμε σε ελληνικά γήπεδα έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και ο ίδιος αποτέλεσε εκ των κορυφαίων του αγώνα. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στον αγώνα και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του λέγοντας

Ήταν σίγουρο πολύ δύσκολο το παιχνίδι όμως η ομάδα το ήθελε πάρα πολύ και το απέδειξε γιατί η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη και μεγάλη. Ολα τα ματς είναι τελικοί για εμάς. Γνωριζαμε ότι παίζαμε με μια πολυ καλή ομάδα που διαθέτει τρομερό σύνολο και αυτό το έχει αποδείξει απο την πορεία που κάνει. Παρ’ όλα αυτά δείξαμε ότι θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές και καταθέσαμε τη ψύχη μας στο γήπεδο. Πήραμε αυτό που θέλαμε από τον αγώνα, τους τρεις βαθμούς δηλαδή, όμως από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα με τον Ιερόθεο. Ήδη βλέπουμε το επόμενο ματς και παιχνίδι με παιχνίδι σκοπός αποτελεί να ξεπερνάμε το κάθε εμπόδιο για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου’.

Ερωτηθείς πως αισθάνεται με το γκολ που σημείωσε, ο αρχηγός του Εργοτέλη τόνισε:

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι να σημειώσω ένα γκολ που έκρινε τον αγώνα. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι, να είμαι υγιής και στο τέλος σαν αρχηγός να πανηγυρίσω την κατάκτηση του τίτλου’.