Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγιστικός ο Γ.Σ. Καισαριανής

Published

on

Καταιγιστικός ο Γ.Σ. Καισαριανής το πρωί της Κυριακής κόντρα στον Φοίνικα. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ επικράτησαν 3-0 στο Νήαρ Ηστ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ενάντια στους Περιστεριώτες, οι οποίοι προσπάθησαν να σκοράρουν, όμως ήταν αρκετά άστοχοι. Στο 17′ ο Στανιός επέστρεψε στα γκολ ανοίγοντας το σκορ ύστερα από πάσα του Γεωργατζέλη και στο 25′ ο Αρναρέλλης με φάουλ από τα 30 μέτρα χρίστηκε σκόρερ για το 2-0, αφού κανείς δεν παρέμβει στην πορεία της μπάλας. Στο 32′ δυνατό σουτ του Γεωργατζέλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Κραψίτη στο 43′. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ δύο φορές με τον Γουδέλη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύτηκαν και στο 70′ πραγματοποίησαν το 3-0 με πλασέ του Γεωργατζέλη, ο οποίος έκλεισε τον χορό των γκολ. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο 77′ η οβίδα του Ορφανού από τα αριστερά. Έτσι, ο ΓΣΚ έφτασε τους 18 βαθμούς στην πέμπτη θέση, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή στους 5. Αντίθετα, οι ‘κυανέρυθροι’ έχουν 13 πόντους στην όγδοη θέση, όπως οι Τερψιθέα, Άρης Χολαργού, Άτταλος και Κουκάκι.

Διαιτητές: Μητροφάνης Χ., Σύριος Χ., Στάμος Μ.

Καισαριανή (Αργύρης Παπακώστας): Καψάλης, Χρυσοχόου (78′ Μπεκατώρος), Ορφανός, Ζαχαράκης, Ντάτσης, Ντούνης, Κραψίτης (61′ λ.τρ. Βενέτη), Αγγελόπουλος, Στανιός (72′ Μπαμπάτσικος), Γεωργατζέλης, Αρναρέλλης.

Φοίνικας (Γιώργος Αλεξόπουλος): Μυλωνάς, Λάσκαρης, Μπαϊραμπάς (62′ Πετρόπουλος), Μίχος (40′ Νομικός), Αγγελούσης, Ψυχογιός, Λαμπράκης (74′ Κώτσο), Ασημακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γουδέλης, Ρουμελιωτάκης.