Connect with us

stoplekto

Καταδικάζει τη βία η Προοδευτική

Published

on

Καταδικάζει τα επεισόδια της Αλικαρνασσού η διοίκηση του ΑΟ Προοδευτική .

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κορυδαλλιώτικος σύλλογος αναφέρει:

«Καταδικάζουμε τα θλιβερά επεισόδια της Κρήτης . Εν έτει 2014 δεν δικαιολογούνται τέτοιες καταστάσεις. Έγινε συγκέντρωση στα γραφεία μας , για την καταστολή της βίας καθώς και για την καλή συνύπαρξη των φιλάθλων στα γήπεδα.»

* Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Καράκαλος , Χόρτσας, Ζαφειράτος ,Κολιούσης που υπολογίζονται από τον Γιάννη Μαγγίνα για το Κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αετό Κορυδαλλού. Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να επιστρέψει ο Καρποντίνης που υποβάλλεται σε θεραπείες.

* Μετά από απαίτηση των φιλάθλων θα βγει προς πώληση η νέα εμφάνιση της ομάδας . Η τιμή της είναι 17 ευρώ και οι παραγγελίες θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία μέχρι τις 20.30.

* Η διοίκηση του ΑΟ Προοδευτική ευχαριστεί τον όμιλο επιχειρηματιών και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Λεκάκο για την χορηγία στην ομάδα. Επίσης ευχαριστεί το εστιατόριο « Σάλτσα και σαρδέλα» που θα παρέθεσε κιόλας το βράδυ της Πέμπτης(18/9) συνεστίαση στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply