Connect with us

stoplekto

Καταδικάζει η ΑΕ Νίκαιας τα επεισόδια

Published

on

Καταδικάζει η ΑΕ Νίκαια τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αλικαρνασσό και είχαν σαν αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός φίλου του Εθνικού.

Χαρακτηριστικά ο σύλλογος  εξέδωσε  ανακοίνωση  στην οποία αναφέρονται:

“Δεν το χωράει ανθρώπου νους το πώς ένας άνθρωπος 47 ετών που πήγε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική και θεωρείται κλινικά νεκρός. Πως ένας άνθρωπος που επέλεξε να περάσει το μεσημέρι της Κυριακής του στο γήπεδο, έφυγε από εκεί με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απλά και μόνο γιατί κάποιοι αποφάσισαν ότι είχαν όρεξη να παίξουν ξύλο. Αυτό είναι, δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Εμείς, σαν σωματείο, καλούμε την Πολιτεία να πράξει επιτέλους το αυτονόητο!! Την καλούμε να απομακρύνει επιτέλους τους αλήτες από τα γήπεδα προστατεύοντας τους φιλάθλους που βλέπουν το ποδόσφαιρο γιορτή και μια ιδανική απόδραση από την καθημερινότητα! Ευχόμαστε ολόψυχα ο άτυχος Κώστας .. να ξεπεράσει τα δύσκολα και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στην εξέδρα για να δει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.»

 

*Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕ Νίκαια που νίκησε σε φιλικό αγώνα εκτός έδρας τον ΑΟ Πεύκης με 2-1 .Ο Φίγκο και ο Χρήστου ήταν οι σκόρερς των νικητών που είχαν και δοκάρι με τον Φίγκο . Η Πεύκη που σημειώτέον πέρυσι αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική  μείωσε στο τέλος με τον Ιορδανίδη  Ο Μανώλης Βερίγος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και έμεινε ικανοποιημένος από τους περισσότερους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply