Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καταγγελία Πυθαγόρα για Δάφνη Ταμπουρίων

Published

on

Αγανάκτηση  επικρατεί στον Πυθαγόρα για την συμπεριφορά των παικτών της Δάφνης Ταμπουρίων στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο  τεχνικός της Περαματιώτικης ομάδας Δημήτρης Μάνσαλης δήλωσε : «Οι αντίπαλοι σε  όλη  την διάρκεια του παιχνιδιού έβριζαν χυδαιότατα τους ποδοσφαιριστές μου με ύπουλο και χυδαίο τρόπο που μάλλον το έχουν δουλέψει παρά πολύ καλά στις προπονήσεις τους και μπόρεσαν στο δεύτερο ημίχρονο να μας επηρεάσουν .Καθώς χάσαμε την συγκέντρωση μας την υπομονή μας και κυρίως την ηρεμία μας στο παιχνίδι και κατάφεραν αν και πλασματικό το σκορ στο τέλος να φύγουν εκείνοι νικητές με τρόπο το επισημάνω, δόλιο και ύπουλο αλλά επιτυχή για την ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ. Πάντως είμαστε ευτυχείς που από τις  κλωτσιές  και τις καρατιές δεν είχαμε κάποιο άσχημο τραυματισμό. »

Και ο Δ. Μάνσαλης κατέληξε : «Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αφού προηγηθήκαμε ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι καθώς μετά το 1-0 είχαμε οριζόντιο δοκάρι με τον Παπαδρόσου . Αν κάναμε εκεί το 2-0 θα τελείωναν όλα.»

*Για τον επόμενο αγώνα με τον Ποσειδώνα , επιστρέφει ο Τριάντος που ξεπέρασε το πρόβλημα του . Αντίθετα συνεχίζουν τη θεραπεία τους οι Πουλιόπουλος και Μπατζέκος.