Connect with us

6ος Όμιλος

Καταγγελία από Προοδευτική

Published

on

Αξιότιμοι κύριοι,

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ με αφορμή τα θέματα διαιτησίας θέλει να καταγγείλει τον διαιτητή ΜΑΝΟΥΡΑ ΧΡ. (συνδέσμου διαιτητών Τρικάλων) του αγώνα της ομάδας μας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής( 9ος όμιλος)  ως  απαράδεκτο, επικίνδυνο για την ομαλή διεξαγωγή τέτοιων αγώνων.

 Σας προτρέπουμε να  παρακολουθήσετε τον αγώνα από την ηλεκτρονική σελίδα www.sportal tv.gr/line2 ( η και να στείλουμε το σχετικό DVD) και να  διαπιστώσετε οι ίδιοι το πέναλτι που  αρνήθηκε στην ομάδα μας στο 69΄ στην ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από τον γκολκήπερ ΔΙΑΣΣΙΝΟ.

 Για να μην σταθούμε στις  κίτρινες κάρτες που  έδειξε στους ποδοσφαιριστές μας που κατά σύμπτωση ήταν ΤΕΤΑΡΤΕΣ( τιμωρούνται με μια αγωνιστική), η στην φάση που  πάει να δείξει κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας του Λουτρακίου, αλλά  αλλάζει την απόφαση του προφανώς επειδή ήταν η 2η  άρα και αποβολή.

Κλείνοντας θέλουμε να σας  υπενθυμίσουμε ότι καλό θα ήταν η επιλογή  διαιτητών, βοηθών  και Παρατηρητών Διαιτησίας να γίνεται με τρόπο ώστε να μην εξοντώνεται οικονομικά τα σωματεία μας.

 Ρίξτε μια ματιά στους ορισμούς της ομάδας μας και θα αντιληφθείτε ότι κατ΄ επανάληψη πάντα έχουμε  τουλάχιστον έναν διαιτητή η βοηθό, η παρατηρητή Διαιτησίας από μακρινές περιοχές, με επιπλέον χρεώσεις 500 ευρώ, όταν δεν έχουμε από πουθενά έσοδα και  εμείς ορισμένοι ρομαντικοί εξακολουθούμε να βάζουμε  λεφτά σε αυτές τις ομάδες.

 Yπάρχουν όμοροι νομοί για οικονομικούς ορισμούς η ακόμη και σε παιχνίδια ομάδων ιδίων ενώσεων, διαιτητές της ίδιας ένωσης ( όπως άλλωστε πράξατε στο πρόσφατο ΙΩΝΙΚΟΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ)