Connect with us

stoplekto

Καταγγέλει το σκληρό παιχνίδι ο Ίκαρος Νεοκτίστων

Published

on

Από τη διοίκηση του Ικάρου Νεοκτίστων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας:

“Η έκφραση «διαμαρτυρία» είναι ίσως μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματα που μας διακατέχουν μετά από όσα διαδραματίστηκαν στο σημερινό αγώνα με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων. Είμαστε μια ομάδα που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει προκαλέσει, αντιθέτως σεβόμαστε κάθε ομάδα που έρχεται στο γήπεδο μας, έχοντας πάντα αθλητική παιδεία και ευγενή άμιλλα. Δεν μας αφορά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, γιατί ο μόνος μας στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και όχι αντιαθλητικό για να παίρνουμε νίκες. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 12, Παρίσης Μ., κατά τη διάρκεια που αγωνίστηκε δεν σταμάτησε να βρίζει χυδαία και να προκαλεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας,με την ανοχή του διαιτητή. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 8, Ραματιας, απείλησε μπροστά στο γενικό αρχηγό της ομάδας ότι στην επόμενη φάση θα σπάσει τα πόδια του ποδοσφαιριστή μας Σιδηρόπουλου. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά ποδοσφαιριστών οι οποίοι πληρώνουν για να μάθουν ποδόσφαιρο. Η κοινή λογική λέει ότι μάλλον κάτι δεν κάνουν σωστά οι παράγοντες ή έχουν λανθασμένη και αντιαθλητική παιδεία. Αποτέλεσμα της ανοχής του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι ήταν να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής μας Κύριλιουκ, με σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο.

Κύριοι, σας χαρίζουμε τα πρωταθλήματα και τις νίκες. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να παίζουμε καλό και κυρίως καθαρό ποδόσφαιρο, και πάνω από όλα είναι υγεία των ποδοσφαιριστών. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συνέλθετε!”