Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καρούμπαλης: “Θα γίνει μάχη μέχρι τέλους”

Published

on

Τα τελευταία δυο χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Πετραλώνων και ο ίδιος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου. Ο Θοδωρής Καρούμπαλης με την παρουσία του έχει κατορθώσει να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για το συγκρότημα του κέντρου αφού έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις δικαιώνοντας τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την επιλογή να τον διατηρήσουν στο δυναμικό του συλλόγου. Ο 28χρονος άσος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας:

“Θεωρώ ότι η πορεία μας κρίνεται ικανοποιητική αλλά γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε το επόμενο διάστημα να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συμμετέχουμε σε έναν όμιλο αρκετά δύσκολο όμως αυτό μας δίνει το ερέθισμα ώστε να πιέσουμε ακόμη περισσότερο τους εαυτούς μας”.

Ερωτηθείς ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για τον τίτλο, ο έμπειρος μέσος δήλωσε:

“Θεωρώ ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες που φιγουράρουν στην κατάταξη αυτή τη στιγμή έχουν τον πρώτο λόγο. Υπάρχουν ίδιες πιθανότητες και για τους τέσσερις και θεωρώ ότι θα γίνει… μάχη μέχρι τέλους”.