Connect with us

6ος Όμιλος

Καραδήμος: “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα”

Published

on

O 44χρονος νέος προπονητής του Εθνικού με το πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής (Λεβαδειακός, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Καλλιθέα), έχει ξεκινήσει την καριέρα του ως Τεχνικός Διευθυντής στην Α.Ε.Λ. Καλλονής (S.L) ενώ εργάσθηκε και σαν βοηθός προπονητή στον Ατρόμητο Αθηνών (S.L), Καλλιθέα, Ιωνικό, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής.
Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Λουκάς Καραδήμος δήλωσε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Εθνικού. Το να έρθω σε μια τόσο ιστορική ομάδα οπως ο Εθνικός έκανε την επιλογή μου πολύ εύκολη. Πρόκειται για μια ομάδα με βαριά φανέλα, που αποπνέει υγεία και το να πρωταγωνιστεί βρίσκεται στο DNA της. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τους ανθρώπους της Διοίκησης που εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη και σπάνια μπορείς να συναντήσεις στις μέρες μας.
Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, θέλω να δουλέψουμε πολύ και να δουλέψουμε σωστά. Θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας και ανεξάρτητα με την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Εθνικος -κάτι που όπως δείχνει μπορεί να γίνει γνωστό την τελευταία στιγμή- θα κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις.
Σε κάθε περίπτωση θα βάλουμε κάτω το κεφάλι, θα δουλέψουμε πολύ και για το λόγο αυτό ζήτω και την στήριξη του κόσμου του Εθνικού που γνωρίζω καλά πως βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα.»