Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Καρέ’ τερμάτων ο Μικρασιατικός στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Μικρασιατικος που επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης που για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε χωρίς βαθμό μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Θρίαμβο.

Κομβικό ρόλο στο ματς έπαιξαν τα δυο γρήγορα γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι τα οποία… έκοψαν τα φτερά των φιλοξενούμενων. Μόλις στο 1′ ο Ντάτσης με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Πρασσά στο 14′ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0. Στο 65′ ο Ψαραδέλης με πλασέ έκανε το 3-0, με τον Πετρίτση στο 75′ να ολοκληρώνει το κρεσέντο των γηπεδούχων κάνοντας το τελικό 4-0.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος (72′ Καλλίνικος), Βουτυράς, Ντάτσης, Σταματέας, Βλάχος, Κραψίτης, Μποτσιβάλης (55′ Κοτρώτσος), Πετρίτσης, Ψαραδέλης, Πρασσάς (80′ Κατοπόδης Β.).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου, Νάσκο (70′ Χαζίσας), Ασωνίτης Β., Σάχου, Μηλλιαράκης, Μπαρδάκης, Φάρος, Βουλτσίδης (46′ Ζαχαρόπουλος), Σπυρόπουλος (40′ λ.τρ. Τσικριτέας), Ασωνίτης Ν..