Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

“Καρέ” μεταγραφών η Άνω Νεάπολη

Published

on

Ξεκίνησε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η Άνω Νεάπολη πραγαμρτοποιώντας τέσσερις πολύ καλές μεταγραφές. Πήρε τρεις παίκτες από τον ΑΟ Καραβά, που πέρσι ήταν βασικοί στην πορεία του συλλόγου για την άνοδο στη Α’ Κατηγορία. Απέκτησε τον 35χρονο αμυντικό μέσο Γιάννη Λώλο, τον 27χρονο επιθετικό Γιώργο Συναδινό και τον 37χρονο μέσο Νίκο Μπόγρη. Ακόμα πήρε από την Οδγήτρια τον 26χρονο γκολκίπερ Βαγγέλη Κρέτσα. Η ομάδα σιγά σιγά ενισχύεται σε όλες τις γραμμές της και είναι σίγουρο  ότι η Άνω Νεάπολη θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Μάλιστα φέτος η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά μετά από πολλά χρόνια στο Κύπελλο Πειραιά.

Η προετοιμασία του συλλόγου έχει οριστεί για τις 24/8 20.45 στο “Π. Νικολαΐδης”, όπου προπονητής θα είναι ο ηγέτης του συλλόγου Παναγιώτης Μωραΐτης. Βοηθοί του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι δυο ποδοσφαιριστές του, το νέο απόκτημα Γιάννης Λώλος και ο Γιώργος Χολέζας.

* Η διοίκηση της Άνω Νεάπολης ευχαριστεί όλους τους υπεύθυνους του ΑΟ Καραβά για τις παραπάνω μεταγραφές και τους ευχόμαστε να έχουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’. Πειραιά. Επίσης ευχαριστεί και την ομάδα της Οδηγήτριας και ιδιαίτερα τον  Γιάννη Βασιλάκο για την συνεργασία τους στις μεταγραφές.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply