Connect with us

slideshow

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ντροπιάζει την Προοδευτική »

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ Προοδευτική εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Βασίλη Κατσαρός και οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Χόρτσας και Νίκος Λεμονής :

« Πλέον η υπομονή έχει φτάσει στα όρια της. Έπειτα από την ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής για αποκλεισμό τριών( 3) αγωνιστικών της έδρας μας , έγινε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκαν τα εξής

Επειδή δεν έχει κανείς το δικαίωμα να ντροπιάζει με διάφορες αθέμιτες ενέργειες τη λειτουργία του συλλόγου και να διασύρει και να διαβάλει ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η Προοδευτική , καθιστούμε τον οποιοδήποτε υπεύθυνο φίλαθλο ή μη της ομάδας μας σε επόμενη κακόβουλη πράξη που θα θίγει τα συμφέροντα του συλλόγου μας και την άψογη λειτουργία του. Ήδη δεν έχει τελειώσει ο α’ γύρος και μετρούμε τέσσερις αγωνιστικές μακριά από το γήπεδο μας . Και εκκρεμεί σοβαρή  καταγγελία κατά της ομάδας.. Μέσα σε ένα μήνα έχουμε γκρεμίσει όλες τις προσπάθειες της διοίκησης να δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο σε όλα τα γήπεδα. Γι’ αυτό λοιπόν σύσσωμο το Δ.Σ  πήρε την απόφαση να προβεί σε παραίτηση την επόμενη φορά που κάποιοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και τους καθιστούμε άμεσα υπεύθυνους. Επίσης ανακοινώνουμε ότι στις 22/1/2015 στις « Πλειάδες » θα γίνει Γεν. Συνέλευση με θέμα τον οικονομικό απολογισμό του 2014 . και αν υπάρχει πρόταση για ενδιαφέρον από κάποιους να αναλάβουν τις τύχες τις ομάδας να γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, ή να πάρει η τωρινή διοίκηση την έγκριση της Γ.Σ , ώστε να συνεχίσει το δύσκολο έργο που έχει επωμισθεί».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply