Connect with us

4ος Όμιλος

Καμπουράκης: Απέφεραν καρπούς οι κόποι μας

Published

on

Δικαιωμένος αλλά και περήφανος για το δημιούργημα που λέγεται Πανθηραϊκός εμφανίστηκε λίγα λεπτά μετά το ματς με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ο πρόεδρος των νησιωτών, Νίκος Καμπουράκης, με δεδομένο ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου παρουσιάστηκε εκστασιασμένος και στις δηλώσεις που παραχώρησε δεν έκρυψε τη χαρά του λέγοντας: Είναι μεγάλη χαρά γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα αγωνιστούμε στην Γ’ Εθνική σαν σύλλογος. Πιστεύω ότι δίκαια κατακτήσαμε μια από τις δυο θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, γιατί παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο σε όλα ματς, με πολύ καλή απόδοση και από σήμερα ήδη και μαθηματικά εξασφαλίσαμε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πιστεύω ότι δικαιώθηκαν οι κόποι δυο ετών. Αναλάβαμε την ομάδα και σκοπός μας ήταν να οργανώσουμε την ομάδα στα πλαίσια της διεκδίκησης της ανόδου και πιστεύω ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε ο στόχος αυτός’.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμπουράκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη σεζόν λέγοντας:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το τεχνικό επιτελείο τόσο τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο όσο και τον Γιώργο Αρχοντάκη αλλά και το γυμναστή μας τον Θανάση Διγγελίδη, τους παίκτες αλλά περισσότερο τους φιλάθλους του νησιού που μας στήριξαν στα ματς που δώσαμε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν οικονομικά γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά προκειμένου να αντεπεξέλθει η ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα που είχε.’

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply