Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό-Χολαργός 2-1

Published

on

Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Καματερού ο Γιώργος Αλεξόπουλος η αγωνιστική ανάκαμψη  δεν άργησε να έρθει αφού από τις τελευταίες θέσεις, η ομάδα των δυτικών προαστίων με τη σημερινή νίκη απέναντι στο Χολαργο με 2-1 βρίσκεται έβδομη με 42 βαθμούς. Οι ‘νερατζούρι’ με την εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη, ανασυντάχθηκαν και πήραν το τρίποντο επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη ο Χολαργός παρέμεινε για έβδομο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη  με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 5η θέση μαζί με το Χαϊδάρι με 43 βαθμούς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 40′ με σουτ του Κετσετσόγλου, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 1′ των καθυστερήσεων του α’ μέρους ο Σπυρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη, κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Κοντόσταυλος είχε διαφορετική άποψη αφού με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος) Ανδριόλας, Τσιριγώτης, Λέκκας, Αναστασιάδης (46′ Τρακόσης), Παπαίωάννου, Καλογερόπουλος, Μπούγιας, Τσιργιώτης (77′ Παναγιωτόπουλος), Σπυρόπουλος, Μποζάς (46′ Αθανασόπουλος), Κοντόσταυλος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιαννης Ταμπρατζης) Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σττεργιάκος, Ψάλλας, Τασιούδης, Καζάκος Π., Τζέλης (63′ Σπυρόπουλος), Κετσετσόγλου, Πλεμμένος, Τζαβίδας (46′ Ρίζος).