Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό-Αθηναϊκός 0-1

Published

on

Χάρις σε γκολ του Κρασώνη στο 8′ με πλασέ ο Αθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Καματερού και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Οι ‘λόρδοι’ που έφτασαν τους 33 βαθμούς και το Χολαργό στη 12η θέση πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα και αύξησαν σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες τους για τη σωτηρία, παραμένοντας για πέμπτο ματς αήττητοι.  Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, με την υπόθεση παραμονή να περιπλέκεται αρκετά αφού η διαφορά που χωρίζει το συγκρότημα των δυτικών προαστίων από τις επικίνδυνες θέσεις είναι πλέον τέσσερις και δυο βαθμοί. Στο 32′ ο Ταλαμπέκος είχε δοκάρι.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος): Μητρούσης, Τρακόσης, Πιτέλης, Μπούγιας (9′ λ.τρ. Άγκολι), Καλογερόπουλος Ι., Ξενάκης, Παναγιωτόπουλος (33′ Κοντόσταυλος), Μποζάς (65′ Νταντής), Λάμε, Καλογερόπουλος Γ., Βασιλείου.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Τσαβαλιας) Λιάπας, Μαραγκός (52′ Πλακα), Κορδογιάννης, Παπαγγερίδης, Κοίλιας, Μοροσάνου, Μποσνιάκου, Ζαχαρόπουλος, Ζαφειράτος, Κρασώνης (89′ Καμπάκος), Ταλαμπέκος (52′ Χατζής)