Connect with us

6ος Όμιλος

Καλύβας: Στόχος του Ατρόμητου Πειραιά να είναι ανταγωνιστικός

Published

on

Ο Θεόφιλος Καλύβας πέρυσι κέρδισε το σεβασμό όλων όσων παρακολούθησαν το πρωτάθλημα της Δυτικής Αττικής αφού κατόρθωσε να φέρει εις πέρας την αποστολή που του είχε αναθέσει η διοίκηση Παπαδάκη κατακτώντας τον τίτλο με τον Μανδραϊκό.

Φέτος αποφάσισε να εργαστεί στην Γ’ Εθνική όχι όμως για λογαριασμό της ομάδας από την ΕΠΣΔΑ, αλλά για εκείνον του Ατρόμητου Πειραιά.

Τα δείγματα γραφής μέχρι στιγμής είναι θετικά, με τον ίδιο να ζητάει συνεχής βελτίωση και δουλειά από τους παίκτες του προκειμένου να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τελευταίο τεστ ήταν κόντρα στο Αιγάλεω, με τον ικανότατο τεχνικό να δηλώνει μετά το ματς τα εξής:

”Ήμασταν βελτιωμένοι μετά το πρώτο δεκάλεπτο που πατούσαμε καλύτερα. Βελτιωθήκαμε πολύ κυρίως στο επιθετικό κομμάτι πράγμα που το δουλεύουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Βγάλαμε πράγματα και στοιχεία και γι αυτό δημιουργήσαμε καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη περιοχή με κορυφαία το δοκάρι του Δανασή. Μείναμε ικανοποιημένοι από το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα γιατί είχαμε να αντιμετωπίσαμε ένα ποιοτικό αντίπαλο και δοκιμάσαμε ένα σχήμα που μέχρι στιγμής δεν το είχαμε δοκιμάσει στα προηγούμενα φιλικά, για να δούμε πως θα κατασταλάξουμε βάση των παικτών που έχουμε”.

Ερωτηθείς για το στόχο της ομάδας του, ο Καλύβας είπε:

”Κακά τα ψέματα. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε κάθε ματς ξεχωριστά γιατί είμαστε νέα ομάδα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”.

Όσον αφορά το μεταγραφικό στόχο του συλλόγου, ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε:

”Έχουμε αποφασίσει από κοινού με τη διοίκηση να βρούμε δυο με τρεις παίκτες σε κάποιες θέσεις που υπάρχει ένα κενό αυτή τη στιγμή. Θα κινηθούμε για κεντρικό αμυντικό, αμυντικό μέσο και ακραίο χαφ”.

Στη συνέχεια ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, υποστηρίζοντας:

Παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω θα βελτιωνόμαστε περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Ο Θεόφιλος Καλύβας δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την εικόνα του Αιγάλεω, λέγοντας:

”Έχει ποιότητα σαν ομάδα και στόχος του είναι το πρωτάθλημα. Ειναι μια ομάδα που βάση των παικτών που υπάρχουν σίγουρα μπορεί να σε προβληματίσει γιατί οι παίκτες στο ένας εναντίον ενός είναι αρκετά καλοί. Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψει στο επιθετικό κομμάτι γιατί κακά τα ψέματα θα έχει σε μεγάλο ποσοστό τη μπάλα στα πόδια της”.