Connect with us

stoplekto

Καλό ταξίδι… Κατερίνα

Published

on

Έφυγε από τη ζωή χθες ξημερώματα σε ηλικία 50 ετών η Κατερίνα Καπογιάννη σύζυγος του πρώην συμβούλου της ΕΠΣΠ και ηγετικού στελέχους της ΑΕ Χατζηκυριακείου Μιχάλη Μουσελή . Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της περασμένης Κυριακής και νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Θριασίου Νοσοκομείου , όπου και εξέπνευσε . Η οικογένεια της παρά την μεγάλη οδύνη της προέβη σε μια σπουδαία κίνηση . Αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά ζωτικών οργάνων της Κατερίνας δίνοντας έτσι ζωή σε κάποιους συνανθρώπους μας .
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία Καστέλλας την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 15.00 .
*Θρήνος στην Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 για το θάνατο της Κατερίνας Το Δ.Σ του συλλόγου συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε:
1)Την παρουσία όλων των μελών του στην Εξόδιο Ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πειραιά την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 15.00 2) Αντί στεφάνων να προσφερθεί ένα ποσό για το συσσίτιο στην Ζωοδόχο Πηγή Χατζηκυριακείου και για την Αγιογράφηση τού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Σαλαμίνος 3) Να αναβάλει την Γιορτή Λήξης των τμημάτων υποδομών για τον Σεπτέμβριο 4) Να υπάρξει Τριήμερο Πένθος στο Σύλλογο και να μην γίνει καμία δραστηριότητα 5) Να συμπαρασταθεί και να συγχαρεί τον Μιχάλη και την κόρη του Άννα- Ευγενία που παρά τή στεναχώρια τους έκαναν μία Θεάρεστη Πράξη που θέλει πολύ θάρρος, κουράγιο, περίσσευμα ψυχής και αγάπης με το να προχωρήσουν σε Δωρεά των Οργάνων της Κατερίνας και μέσα από αυτά να δώσουν ζωή σε κάποιους άλλους ανθρώπους. Η Οικογένεια παρακαλεί θερμά αντι στεφάνων όποιος επιθυμεί να προσφέρει ότι μπορεί για το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου και στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Σαλαμίνος για την Αγιογράφηση του.9