Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: Προσαρμοστήκαμε γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα

Published

on

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πανηγύρισε η ομάδα του κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας εμφανίστηκε ο Ηλίας Καλοπήτας αμέσως μετά το ματς. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε

Θελουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τη διοίκηση της Θύελλας για τη φιλοξενια που είχε η ομάδα μας. Από εκεί και πέρα, ξέραμε ότι θα έρθουμε σε ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες και δεν ήταν καλύτερο για την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ότι προσαρμοστήκαμε μετά από κάποια λεπτά και εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι η Θύελλα είχε κάποιες σημαντικές απουσίες. Η ομάδα μας μπήκε στα πρώτα λεπτά με σκοπό να ελέγξει το ρυθμό και νομίζω ότι ήμασταν καλά σε αυτό τον τομέα. Κάναμε κάποιες φάσεις στο α’ ημίχρονο χωρίς να μπουμε ζωντανά. Νομίζω ότι στο β’ ημίχρονο άλλαξε η εικόνα μας 100%, εκμεταλλευτήκαμε με την πρώτη ευκαιρία το γεγονός και αυτό που είχαμε πει ότι έπρεπε να πιέσουμε και από τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ μετα τα πράγματ έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Ειχαμε πολύ καλή διαχείριση στη συνέχεια του αγώνα.

Για το στόχο της ομάδας ο Ηλίας Καλοπήτας είπε

Ο στόχος είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Τώρα από εκεί και πέρα αυτό που είχαμε συζητήσει με τη διοίκηση,, ότι θα παλεύουμε για την νίκη. Τώρα μακροπρόθεσμοι στόχοι και να καθόμαστε να λέμε το οτιδήποτε δεν βγάζει κάπου. Εννοείται ότι η ομάδα στοχεύει ψηλά’.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το παιχνίδι Ιωνικός-Προοδευτικής λέγοντας

Είναι κάτι που θα το ζήσω πρώτη φορά. Έχουν μεγάλη σημασία τα παιχνίδια Ιωνικός-Προοδευτική. Το περιμένουμε πως και πως, θέλουμε τέτοια παιχνίδια γιατί θα είναι στο σπίτι μας και με την παρουσία του κόσμου μας. Θα προετοιμαστούμε από αύριο γι αυτό το παιχνίδι και σίγουρα είναι ματς που έχουν ένταση και είναι συναρπαστικά’.

Ερωτηθείς εάν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Ηλίας Καλοπήτας ήξερε το γήπεδο, ο νεαρός προπονητής είπε

Νομίζω ότι υπερτερήσαμε στο 1 εναντίον 1, αφού έχουμε παίκτες που έχουν ποιότητα και είναι καλή σε αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι εκεί ήμασταν πιο δυνατοί από τη Θύελλα. Η Θύελλα έχει ομοιογένεια και αρκετή καλή ομάδα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι θα υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή της.