Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: ‘Δίκαιη η νίκη του Εργοτέλη’

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ιωνικού μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Εργοτέλη. Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Καλοπήτας, ο οποίος υπογράμμισε:

«Ήταν ένα ντέρμπι, ο Εργοτέλης ήταν σε καλύτερη ημέρα και κέρδισε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, μείναμε πίσω, δεν μας βγήκαν πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, ο αντίπαλός μας πήρε τις μονομαχίες και είχε ευκαιρίες.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο β’ μέρος, ισορροπήσαμε, κρατήσαμε μπάλα, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, αν και δεν είχαμε κάνει φάση, απλά πατούσαμε καλύτερα, δεχθήκαμε το γκολ Δεχθήκαμε αμέσως και το δεύτερο και σίγουρα ήταν άσχημο ψυχολογικά για εμάς.Δεν ήμασταν σε καλή ημέρα και κέρδισε δίκαια ο Εργοτέλης».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του είχε σκοπό να φύγει από το Ηράκλειο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ο προπονητής του Ιωνικού απάντησε: «Δεν είχαμε διάθεση για καθυστερήσεις, δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Ο στόχος μας δεν ήταν η ισοπαλία, γιατί αν έχεις τέτοιο σκεπτικό σε ένα ματς, το χάνεις. Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και κέρδισε. Θέλαμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε, αν και βαθμολογικά μπορεί να μας έκανε η ισοπαλία, αλλά σε κάθε ματς ψάχνουμε τη νίκη. Μπορεί να έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα».