Connect with us

4ος Όμιλος

Καλογεράκης: Ο ΟΦΗ τον πρώτο λόγο!

Published

on

Η παρουσία του κάτω από την εστία του ΠΑΟ Κρουσώνα προσέδωσε κύρος αφού πρόκειται για έναν πορτιέρο με παραστάσεις από τη Σούπερ Λιγκ με τις φανέλες των Άρη και Πανιωνίου. Ο Μανώλης Καλογεράκης κατάφερε με τις εμφανίσεις να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Κρήτη δείχνοντας ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο 24χρονος πρώην άσος της Επισκοπής με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr αναφέρθηκε στην πορεία των ασπρόμαυρων στο β’ γύρο και στις εκπληκτικές εμφανίσεις των τελευταιων εβδομάδων λέγοντας: Σίγουρα η έλευση του Μηνά Πίτσου μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, δουλέψαμε πάρα πολύ στη τακτική και γενικά βελτιωθήκαμε όλοι σαν παίκτες. Κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά και σίγουρα εάν ήταν έτσι τα πράγματα από την αρχή θα είχαμε τερματίσει ψηλότερα’.

Για την ενέργεια που βγάλατε στον αγώνα με το Φωστήρα;

Πάντα όταν παίζεις με τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, θέλεις να δείξεις παραπάνω πράγματα στο γήπεδο και όλοι οι παίκτες βγάζουν το καλύτερο τους εαυτό. Κερδίσαμε δίκαια το Φωστήρα και αποδείξαμε ότι η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί’.

Η νέα σεζόν που θα βρει τον Μανο Καλογεράκη;

Εγώ σαν άνθρωπος έχω κάνει 2-3 λάθος επιλογές που με πήγαν πίσω ταυτόχρονα και θεωρώ ότι είχε πολύ ατυχία τη φετινή χρονιά. Να φανταστείτε πως είχα ανακοινωθεί από τον Άρη και μετά από λίγες ημέρες άλλαξε η διοίκηση και ο προπονητής μένοντας ‘ξεκρέμαστος’ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως και πρέπει να κοιτάξω μπροστά χωρίς να επαναλάβω τα ίδια λάθη.

Οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα σεζόν; 

Στον Κρουσώνα μεταγράφηκα για να πάρω παιχνίδια να βρω τον εαυτό μου και να ανέβω και πάλι κατηγορία. Το είδα σαν σκαλί για να κάνω το βήμα παραπάνω. Σίγουρα με έχουν βοηθήσει πολύ ο Μηνάς Πίτσος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Χρηστάκης.

Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Το επίπεδο του πρωταθλήματος χωρίζεται απ’ ότι έχω δει σε τρια γκρουπ, με το Φωστήρα και τον ΟΦΗ να ξεχωρίζουν όλη τη χρονιά και εάν εξαιρέσεις τις τελευταίες ομάδες που στην ουσία τα έχουν παρατήσει όλες οι άλλες είμαστε πάνω-κάτω το ίδιο ισοδύναμες. Σίγουρα αν και τρίτη κατηγορία πολλές μεγάλες ομάδες από παραπάνω κατηγορία μπορούν να ενδιαφερθούν για ποδοσφαιριστές διότι το επίπεδο είναι αρκετά καλό στην Γ’ Εθνικη.

Ποια ομάδα θεωρείς ότι θα κόψει πρώτη το νήμα στην Γ’ Εθνική;

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική εκεί που ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο γιατί παίζει στην έδρα του και θα έχει βοήθεια από τον κόσμο και σίγουρα έχει ένα πλεονέκτημα. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ θα είναι ο πρωταθλητής.