Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καλλέργης: Έπαιξε ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι

Published

on

Αίσιο τέλος για την ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης είχε η υπόθεση του επιθετικού Μανώλη Καλλέργη. Ο σούπερ σταρ της ομάδας, μετά απο μια θητεία 18 μηνών στον σύλλογο πήρε την απόφαση τον Μάιο να αποχωρήσει. Μια αποχώρηση που έγινε με «βαριά καρδιά» και εκφράσθηκε δημόσια και απο τις δυο πλευρές.

Τις εβδομάδες όμως που ακολούθησαν ολα άλλαξαν. Η νέα διοίκηση του κυρίου Γιάννη Ζευγίτη προσπάθησε να οικοδομήσει ένα κλίμα που άρεσε στον Μανώλη Καλλέργη και ο τελευταίος όχι απλά είπε το «ναι» στην ΔΙΑΝΑ, αλλά φρόντισε να πείσει και τον καλύτερό του φίλο, τον αμυντικό Δημήτρη Χριστόπουλο, να ενταχθεί στην οικογένεια της ΔΙΑΝΑ, αφήνοντας τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ο Μανώλης Καλλέργης αποτελεί ουσιαστικά την 7η μετεγγραφή της τρέχουσας περιόδου και καθιστά στην ΔΙΑΝΑ πολυ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Να θυμίσουμε ότι ο Καλλέργης δεν θα ειναι «μόνος» φέτος στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Η πρώτη μετεγγραφή της χρονιάς ήταν ο Νίκος Κετσετζόγλου που θεωρείται ένας απο τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας. Η παρουσία των Κετσετζόγλου – Καλλέργη στην επίθεση αποτελεί μια μεγάλη παρακαταθήκη για τον σύλλογο της Ηλιούπολης.

Εκτός των Κετσετζόγλου, Καλλέργη και Χριστόπουλου η ΔΙΑΝΑ συμπεριέλαβε στο ρόστερ της τον τερματοφύλακα Νίκο Καλαμαρά, τον αμυντικό Αντώνη Κανέλλο και τους φερέλπιδες μέσους Λουκά Βλάχο και Μαρίνο Πατινιώτη.

Ολοκληρώθηκε η δράση της ΔΙΑΝΑ στην μετεγγραφική περίοδο; Καλύφθηκαν τα κενά; Αρμόδιος για να εκφραστεί είναι ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Ζευγίτης:

«Εκτιμώ ότι η διατήρηση του περσινού ρόστερ και η προσθήκη 7 νέων και ποιοτικών παικτών, αντικατοπτρίζει την πρόθεση του νέου ΔΣ της ΔΙΑΝΑ. Στόχος του συλλόγου είναι η σίγουρη παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και η αξιοπρεπής και ανταγωνιστική παρουσία σε κάθε παιχνίδι και με τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχει μια ακόμη μεγάλη μετεγγραφική εκκρεμότητα την οποία θέλουμε διακαώς να επιλύσουμε τις επόμενες εβδομάδες, ενώ δεν θα πούμε όχι σε νέα παιδιά που θέλουν να εμπιστευτούν στην ΔΙΑΝΑ το μέλλον τους».

Μιλώντας για την επιστροφή του Μανώλη Καλλέργη στην ομάδα ο κύριος Ζευγίτης λέει:

«Πουθενά καλύτερα από τη ΔΙΑΝΑ. Μανώλης Καλλέργης η επιστροφή. Αυτός είναι ο τίτλος που θα έβαζα στο σημερινό θέμα».

Μέχρι που μπορεί να στοχεύσει σύμφωνα με τον κύριο Ζευγίτη ο σύλλογος;

«Όσο πιο ψηλά μπορούμε, με κάτω το κεφάλι. Να χαιρόμαστε με αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο προπονητής της ΔΙΑΝΑ κύριος Άκης Μηχαηλίδης ο οποίος απαντάει στην ερώτηση «Ποιοί μπορεί να είναι οι στόχοι στην νέα περίοδο» λέγοντας:

«Για να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση, θα ήθελα να ξέρω πρώτα τι σημαίνει η ΔΙΑΝΑ για τα συγκεκριμένα παιδιά. Δεν βασιζόμαστε σε κανένα παίκτη. Η ομάδα είναι πάνω απο τα ονόματά μας. Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά».

Ο λόγος τώρα στον Μανώλη Καλλέργη που δικαιολογεί την απόφασή του να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στην ΔΙΑΝΑ:

«Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ και απο ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Η πρόταση του κυρίου Ζευγίτη ήταν πολύ καλή και δεν μπορούσα να πω όχι. Συνεκτίμησα επίσης το γεγονός ότι πέρασα για 18 μήνες πολύ όμορφα στην ομάδα και ότι έμειναν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Έπαιξε λοιπόν ρόλο και το συναισθηματικό κομμάτι πέρα από το οικονομικό».

Ο Μανώλης όχι απλά έμεινε στην ΔΙΑΝΑ αλλα έφερε στην Ηλιουπολη και τον καλύτερό του φίλο, τον Δημήτρη Χριστόπουλο.

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Δημήτρη. Έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και ήταν ευκαιρία η ΔΙΑΝΑ να πάρει έναν τόσο ποιοτικό αμυντικό. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ στην νέα σεζόν».

Ο Καλλέργης εκφράζεται τέλος αισιόδοξα για την πορεία της ΔΙΑΝΑ στο νέο πρωτάθλημα:

«Το περσινό ροστερ ήταν πολύ ποιοτικό αλλά δεν τα πήγαμε όπως τα θέλαμε. Ευελπιστούμε φέτος, με τις προσθήκες του Κετσετζόγλου, του Χριστόπουλου και των άλλων παιδιών που ήρθαν στην ομάδα, να πετύχουμε τους στόχους μας».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply