Connect with us

slideshow

Καλαϊτζίδης: ‘Η Αλσούπολη θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά μου’

Published

on

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Αλσούπολης, ο Πάνος Καλαϊτζίδης αποχώρισε από τον σύλλογο αφού ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε μια καινούργια ομάδα. Το ”διαζύγιο” είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, όμως ο ανερχόμενος τεχνικός δεν είχε μιλήσει μέχρι στιγμής για την λύση της συνεργασίας του με τους ”πράσινους”.
Επικοινωνήσαμε μαζί του και εκείνος δεν αρνήθηκε να πει λίγα λόγια στην ιστοσελίδα μας όπου αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για την διοίκηση αλλά και τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του: ‘‘Η Αλσούπολη ήταν η πρώτη μου ομάδα ως προπονητής. Τους οφείλω πολλά γιατί με την στήριξη τους και την υπομονή τους καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας ένα πλάνο δυο ετών. Επίσης οφείλω πολλά και στους παίκτες μου γιατί οι περισσότεροι, αν και ερασιτέχνες, η συμπεριφορά τους (αγωνιστική και μη) ήταν επαγγελματική.”
Στην συνέχεια ο 42χρονος τεχνικός εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του, τονίζοντας: ‘‘Τώρα, όσον αφορά τον λόγο που χωρίσαμε έχει να κάνει καθαρά με τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχω θέσει εγώ. Ακόμα και σε αυτό βρήκα ανταπόκριση και υποστήριξη από όλα τα μέλη του ΔΣ της Αλσούπολης. Φεύγω λοιπόν ως φίλος και η Αλσούπολη ως πρώτη ομάδα που εργάστηκα θα είναι για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου.” 
Τέλος, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εμφανίστηκε αινιγματικός, σημειώνοντας: ”Υπάρχουν ορισμένες συζητήσεις αλλά θα ήθελα ακόμα να κρατήσω τα χαρτιά μου κλειστά! Το σίγουρο είναι ότι επιθυμώ να εργαστώ σε έναν σύλλογο με πρωταγωνιστικό ρόλο.” 
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply