Connect with us

6ος Όμιλος

Καλαϊτζίδης: “Αισθάνομαι στοχοποιημένος από τη διοίκηση της Προοδευτικής”

Published

on

Μέσω προσωπικής του δήλωσης ο αριστεροπόδαρος αμυντικος, Μίλτος Καλαϊτζίδης που τα τελευταία δυο χρόνια φοράει τη φανέλα της Προοδευτικής κάνει γνωστό ότι μετά από ενημέρωση που είχε από τη διοίκηση αποφασίστηκε να του δοθεί δεκαήμερη άδεια. Ο λόγος, όπως τονίζεται στη δήλωση του ποδοσφαιριστή έχει να κάνει με το γεγονός, ότι υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος και αναφέρεται στο πέναλτι που έγινε στο ματς με τον Εθνικό.
Ο ίδιος στο κείμενο κάνει λόγο ότι αισθάνεται στοχοποιημένος, ενώ στον επίλογο του εύχεται στην ‘Προο’ να κατακτήσει τον τίτλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλαϊτζίδης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορικής ομάδας αφού τα τελευταία πέντε χρόνια που έχει αγωνιστεί στους “βυσσινί” έχει τιμήσει τη φανέλα του Φοίνικα
Αναλυτικά, το κείμενο:

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ενημερώσω το κοσμο της Προοδευτικής (μιας και δεν το κάνει κανένας άλλος) ότι τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 με φώναξε ο προπονητής μέσα στο γραφείο του και μου ανακοινωση ότι αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο κ. Λεμονή να μου δοθεί 10ημερη άδεια και ο λόγος προφανώς είναι ότι υπέπεσε (και το αναγνωρίζω) σε ένα σφάλμα κάνοντας πέναλτι στο πολύ κρίσιμο ματς με τον Εθνικό.
Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι η στεναχώρια μου γι αυτό το λάθος είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι νομίζουν. Όλα τα χρονια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και όπου και αν αγωνίστηκα δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα και επειδή η κίνηση αυτή της διοίκησης με στοχοποιεί προσωπικά, θίγομαι και στεναχωριέμαι γιατί αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα την έχω βάλει πολλές φορές πάνω από την προσωπική μου ζωή.
Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους τους συμπαίκτες μου γιατί είναι παλικάρια, τον κόσμο της Προοδευτικής που μας στήριξε στα εύκολα και στα δύσκολα και μπορώ να κατανοήσω τη στεναχώρια τους.
Τέλος εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου η ομάδα στο τέλος να κατακτήσει την άνοδο και να δικαιωθούν οι συμπαικτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια τους.