Connect with us

stoplekto

Και τον Μαλλιαρό από Ν. Ικόνιο η Χαραυγή

Published

on

Μια ακόμα εξαιρετική μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από το Νέο Ικόνιο πραγματοποίησε η Χαραυγή. Μετά τον Χ.Α. Χάλαρη απέκτησε και τον  17χρονο δεξιό ακραίο επιθετικό Ιάκωβο Μαλλιαρό .

Ο παίκτης που είναι ταχύτατος και σημείωσε 5 γκολ την περασμένη χρονιά  θεωρείται αποτέλεσμα σκάουντιγκ των υπευθύνων της Χαραυγής που παρακολούθησαν όλη τη χρονιά τον παίκτη.

Τον Μαλλιαρό ήθελε ο Αήττητος Σπάτων ομάδα Γ’ Εθνικής, αλλά όπως είπε ο ίδιος « προτίμησα τη Χαραυγή , αφού είναι πασίγνωστο ότι αξιοποιεί τους νέους παίκτες.»

Η βροχή δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η γιορτή Ακαδημιών της Χαραυγής που αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο. Από το τμήμα υποδομών του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Λόγω καιρικών συνθηκών η γιορτή  αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να συμμετέχουν όλα τα παιδιά μα ακόμα καλύτερη οργάνωση και περισσότερες εκπλήξεις , ενώ θα γίνουν και απονομές μεταλλίων .

Φυσικά θα επαναληφθεί ο αγώνας μεταξύ των μπαμπάδων και του παιδικού / εφηβικού τμήματος ,ε αν το  θέλουν και οι μαμάδες μπορούν να παίξουν εναντίον των μικρών .

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και να θυμάστε ότι η Χαραυγή δεν ξεχνά ποτέ τα παιδιά της και τηρεί τις υποσχέσεις της . Μια ομάδα μια οικογένεια .»