Connect with us

4ος Όμιλος

Και Ντόε και Μεχντί η Επισκοπή!

Published

on

Δύο νέους παίκτες από το εξωτερικό ανακοίνωσε η Επισκοπή σήμερα. Πρόκειται για τους Λόρενς Ντόε ο οποίος έχει εμπειρία από την Super League του ελληνικού πρωταθλήματος με την ομάδα του Πλατανιά και τον Κερούς Μεχντί ο οποίος με τη σειρά του, έχει περάσει από πολλές ομάδες του εξωτερικού έχοντας βιώσει και την εμπειρία του της PremierShip με την Σουίντον.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Laurence Doe (Λόρενς Ντόε) από την Ισημερινή Γουινέα και τον Kerrouche mehdi (Κερούς Μεχντί) από την Γαλλία.

Ο πρώτος είναι αμυντικός και έχει γεννηθεί στις 3/9/86. Έχει ύψος 1.84 και στο ελληνικό κοινό είναι γνωστός από το πέρασμά του στον Πλατανιά πριν από δύο σεζόν. Έκτοτε, πέρασε από την Al Shabab στο Ομάν και την Enppi Club στην Αίγυπτο.

O δεύτερος είναι Γάλλος με αλγερινές ρίζες και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Ο Μεχντί είναι 29 χρονών, έχει ύψος 1.80 (έχει γεννηθεί στις 11/10/85) και προηγούμενές του ομάδες, είναι οι, Ρενέ (Βέλγιο), USMA (Αλγερία), Ναδάλ (Πορτογαλία), Αλ Ορούμπα (Ντουμπάι), Σουίντον Τάουν (Αγγλία), CSC Κονσταντίν (Αλγερία) και Αβιόν (Γαλλία).
Η ομάδα μας, τους καλωσορίζει και τους εύχεται προσωπικές όσο και συλλογικές επιτυχίες».


ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Nτόε: «Να κάνουμε πρωταθλητισμό»

Ο Ντόε Λόρενς, αμέσως μετά τις απαραίτητες υπογραφές, τόνισε στο aoepiskopis.gr.
«Ήρθα στην Επισκοπή και ήδη νιώθω πολύ άνετα. Εδώ νιώθω ότι βρήκα καλούς συμπαίκτες και καλούς χαρακτήρες. Είναι το «πιστεύω μου» να δουλεύουμε όλοι μαζί για να φτάσουμε ψηλά.

Νομίζω ότι με την ομάδα που φτιάχνουμε, μπορούμε φτάσουμε ένα επίπεδο παραπάνω και γιατί όχι, να μπορέσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Εξαρτάται από τη δουλειά που θα κάνουμε».

Κερούς Μεχντί: «Να πετύχω πολλά με την Επισκοπή»

Ο Κερούς Μεχντί από τη δική του πλευρά τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που κατέληξα εδώ, στην ομάδα της Επισκοπής. Ελπίζω να πετύχω κάποια τέρματα και φυσικά να μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Προσωπικά θεωρώ ότι ξαναρχίζω την καριέρα μου και η Επισκοπή είναι μια ομάδα μέσα από την οποία ελπίζω να πετύχω πολλά».