Connect with us

stoplekto

Και Λαμπρόπουλο η ΑΕ Νίκαια

Published

on

Με μια ακόμη πολλά υποσχόμενη μεταγραφική κίνηση, η ΑΕ Νίκαια κλείνει σταδιακά τον ευρύ κύκλο των νέων αποκτημάτων της. Ο ιστορικός σύλλογος του Πειραιά ενέταξε στο κατά πολύ ανανεωμένο ρόστερ του τον 22χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Λαμπρόπουλο. Ο σωματώδης γκολκίπερ έρχεται να συμπληρώσει το καρέ των τερματοφυλάκων μιας και χτες είχαμε την ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα του Σπύρου Μαχαίρα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Αστέρα 2004, Ολυμπιακό Πύργου ενώ την απερχόμενη σεζόν ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας με μια και μοναδική απουσία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κυπελου. Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας από χτες βρίσκετε στο Σοφικό οπού η ομάδα προετοιμάζεται μέχρι την Κυριακή.

Θα πρέπει να τονιστεί οτι το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας δεν παρακολουθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής Πογκας που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας Μαν. Βερίγου.

Στη φώτο το νέο απόκτημα της ομάδας με τον γενικό.αρχηγό Τάσο Σιδέρη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply