Connect with us

Γ Εθνική

Και επίσημα συμφωνία ΠΣΑΠ – Football League..

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών, σταματά η αποχή που είχαν κηρύξει οι ποδοσφαιριστές της Football League και Football League 2. Στην ανακοίνωση γνωστοποιείται οτι βρέθηκε λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι παίκτες με την ασφάλιση αλλά και την μισθοδοσία τους.

 

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, μετά από 19 ημέρες, το ερχόμενο Σάββατο.

 

Ήδη μερικές διοικήσεις (Πλατανιάς) έχουν καταβάλει ποσό από τα χρωστούμενα χρήματα στους παίκτες, ενώ άλλες (Επανομή) υποσχέθηκαν την σύντομη καταβολή τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

 

«Κατόπιν επαφών και συνεννοήσεων ανάμεσα στον Π.Σ.Α.Π. και την Football League, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League και της Football League 2 που είχαν μείνει χωρίς ασφαλιστική κάλυψη από την 1η Ιανουαρίου 2012, μετά την καταγγελία της σύμβασης από την εταιρεία LA VIE.

 

Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών και η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων Football League και Football League 2, από κοινού κατέληξαν σε συνεργασία που θα κατοχυρώσει σε επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης τους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2012, με προοπτική ανανέωσης της συμφωνίας.

 

Αυτή η εξέλιξη, καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και συνεπώς υπάρχει, πλέον, άρση της αποχής των συναδέλφων μας από τα πρωταθλήματα Football League και Football League 2».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply