Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Καθάρισε’ ο Μπανιάς για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Με γκολ του Μπανιά στο 6′ μετά από πάσα του Ρούπι ο Θρίαμβος Χαϊδαριου επικράτησε 1-0 του ΑΟ Γλυφάδας εκτός έδρας και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τον Χαραυγιακό. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο α’ μέρος όπου είχαν τις ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς με τους Αποστολόπουλο, Τσαγιάννη και Κακλαμάνο όμως δεν το έκαναν.

Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 3′ όταν ο Δ. Κωτσοβός βγήκε απέναντι από τον Σκυριώτη όμως πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Θρίαμβου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και εδειξαν ότι μπορούν να γινουν επικίνδυνοι όμως τα συνεχή λάθη στην τελική πάσα και η απειρία δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Νίκου Κωτσοβού να απειλήσουν με εξαίρεση τη φάση του 54′ όπου ο Μήτρος έκανε το σουτ μετά την πάσα του Κωτσοβού Α. με τον Στέλιο Σκυριώτη να δείχνει τα αντανακλαστικά του διώχνοντας κόρνερ τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα.

Στη συνέχεια ο Θριαμβος είχε ευκαιρίες με τους Μπάκα Παναγιώτη, Κακλαμάνο και Αποστολόπουλο όμως το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 56′ για πέναλτι στον Τσαγιάννη όμως ο διαιτητής έδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νικος Κωτσοβος) Θεοδωράκης, Μήτρος, Γιαννόπουλος, Τσάμης, Αδαμίδης, Κωτσοβός Δ., Παπαθανασίου, Κωτσοβός ΤΖ., Παπαϊωάννου (84′ Σουβατζής), Κωτσοβός Α. (78′ Παπαεμμανουηλιδης), Μωραϊτης (46′ Κογιάς)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Νίκος Παπαρούνης) Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος Π., Τσαγιάννης (83′ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος (88′ Κανελλόπουλος), Ρούπι.