Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καζέρο και Χαραλάμπου οι Λέοντες Καμινίων

Published

on

Ακάθεκτοι συνεχίζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση οι Λέοντες Καμινίων, καθώς υλοποίησαν ακόμα δυο μεταγραφές που ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό τους. Νέο μέλος του συλλόγου αποτελεί ο 30χρονος επιθετικός Σταμάτης Καζέρος, που τελευταία αγωνιζόταν στην Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη, ενώ πήρε και τον 19χρονο αμυντικό Μανώλη Χαραλάμπους, που έπαιζε στην Χρυσούπολη. Και οι δυο έμειναν ελεύθεροι από την ομάδα τους και μετά την εισήγηση του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου, η διοίκηση των Λεόντων αποφάσισε να τους αποκτήσει.

Αύριο ξεκινούν και την προετοιμασία του οι Καμινιώτες με την ελπίδα ότι η τρίτη της χρονιά στη Γ΄ Κατηγορία θα είναι ακόμα πιο πετυχημένη. Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο σύλλογος έκλεισε και ορισμένα φιλικά για το μοντάρισμα της ομάδας. Αναλυτικά στις 29/8 με ΑΟ Κορυδαλλό, στις 31/8 με Ίκαρο Καλλιθέας, στις 10/9  με Ηρακλή Περιστερίου, στις 20/9 με Διαγόρα Αιγάλεω και στις 27/9με Φοίνικα Καλλιθέας.

Παράλληλα αύριο αρχίζουν οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών του συλλόγου και συγκεκριμένα με το εφηβικό και το παιδικό. Για εγγραφές όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθύνεται καθημερινά 18.00-20.00 στα γραφεία του συλλόγου(Θήρας 79) ή να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη Ιωάννα Λελετζόγλου(6978232984).

  • Παρελθόν από τους Λέοντες Καμινίων αποτελεί ο Νίκος Κατσίπης και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.