Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κίνηση ματ από τον Άρη Πετρούπολης με την πρόσληψη του Θωμά Μακρή

Published

on

Σημαντική κίνηση πραγματοποίησε η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης αφού ήρθε σε συμφωνία με τον καταξιωμένο γυμναστή, Θωμά Μακρή που προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Εθνικό Πειραιά τα τελευταια χρόνια.

Πρόκειτια για σημαντική κίνηση από πλευράς διοίκηση αφού ο Μακρής διαθέτει την  εμπειρία ώστε να ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Άλλωστε το πέρασμα που είχε από Σούπερ Λιγκ κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ατρόμητο όπου συνεργάστηκε με τους Πάολο Κάμπος και Ντράγκαν Κοκότοβιτς τα λέει όλα.

Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Αθηνών τη σεζόν που η ομάδα κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική με προπονητή του Νίκο Καρούλια, αλλά και στην Προοδευτική και στον Εθνικό Πειραιά με προπονητή τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Τα τελευταία δυο χρόνια στον Εθνικό Πειραια είχε άριστη συνεργασία και με τον τεχνικό, Θύμιο Γεωργούλη, ενώ πραγματοποίησε εξαιρετικό έργο παράλληλα και στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών.

Αυτό δείχνει ότι η κίνηση του Άρη Πετρούπολης μόνο τυχαία δεν ήταν και θα σημάνει πολλά για το σύλλογο.

Ο Μακρής αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (ΟΥΕΦΑ Α) και υπεύθυνος στο τομέα της φυσικής κατάστασης.