Connect with us

Uncategorized

Κάτοικος Καμαρίου για ακόμη μία σεζόν ο Ανδρέας Σπανός

Published

on

Αποτέλεσμα αυτού να αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στο σύλλογο, αφού με το ήθος και τις αρχές του έχει αποδείξει ότι μπορεί να καθιερωθεί στην ομάδα.

Οι ικανότητες του ήταν δεδομένες μετά από το πέρασμα που είχε από την Α.Ε. Ηρακλείου στην Αθήνα όταν και κατέκτησε πριν από μερικά χρόνια το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ.

Λίγο αργότερα ήρθε και η καθιέρωση στις Κυκλάδες αφού σήκωσε δυο Κύπελλα στον ουρανό της Σαντορίνης αρχικά ( Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων) και στον ουρανό της Νάξου (πρωτάθλημα Κυκλάδων).

Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να συμβεί και την επόμενη σεζόν αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Καμαριανούς, με τους ανθρώπους της ομάδας να κεφαλαιοποιούν την εμπιστοσύνη στην παιχτική αξία και την προσωπικότητα του Ανδρέα Σπανού.

32912991_1843403572629817_3849573702731563008_o.jpg

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου, αναφέρει:

Το Δ.Σ .της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό μας Ανδρεά Σπανό.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα μια χρονιά γεμάτη υγεία και νέες χαρές!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Σπανός δήλωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr”Η ομάδα εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτει και άριστους χαρακτήρες. Γι αυτό και το κλίμα είναι εξαιρετικό”.

Ερωτηθείς για τους λόγους που απάντησε θετικά, ο Σπανός παρουσιάστηκε λακωνικός λέγοντας: Στη Θύελλα νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου”.

34570ba96cc3a4daee50221a47a4e2ec_XL.jpg