Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κάνει την ‘Μπάρτσα’ και πάλι μεγάλη ο Τζινευράκης

Published

on

Το όνομα του έχει ταυτιστεί με τον Άγιο Δημήτριο αφού πριν από μερικά χρόνια, ο Μανώλης Τζινευράκης είχε συνδέσει την παρουσία του με την ιστορικότερη στιγμή του συλλόγου πανηγυρίζοντας τις ανόδους την μια πίσω από την άλλη, οδηγώντας την ‘Μπάρτσα’ μέχρι τα σαλόνια της Football League. Ο ιστορικός σύλλογος μπορεί να μην διανύει αυτή τη στιγμή και τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του, ωστόσο, ο… πεισματάρης Μανώλης Τζινευράκης που ηγείται του διοικητικού σχήματος των ‘κόκκινων’ έχει βάλει ένα στοίχημα. Να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αξίζει τον αγωνιστικό σεβασμό και όχι μόνο του κοινού και των αντιπάλων. Ομάδα δηλαδή σε στέρεες βάσεις που θα πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και εάν αγωνίζεται.

Οι μεταγραφές των Βαμβακερή, Σταύρου, Διονυσόπουλου, Αβίντογλου και Ανδριανόπουλου δείχνουν την πρόθεση του γνωστού επιχειρηματία για τη φετινή σεζον.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν νέες προσθήκες που θα προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση δείγμα της διάθεσης που υπάρχει από τον πρόεδρο της ομάδας ωστόσο το σημαντικότερο απ’ όλα, είναι ότι κ. Τζινευράκης θέλει να δει την αγαπημένη του ‘Μπάρτσα’ και πάλι υψηλά.

Αλλωστε, με τις κινήσεις αυτή ο σύλλογος δείχνει ότι έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο όχι μονάχα για φέτος αλλά και για τη νέα σεζόν.