Connect with us

8ος Όμιλος

Κάλεσμα Ιεράπετρας ενόψει Αιγάλεω

Published

on

Με το Αιγάλεω παίζει την Κυριακή ο ΟΦΙ. Το Αιγάλεω των τριών ημιτελικών κυπέλου Ελλάδος , το Αιγάλεω με συμμετοχή στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ , το Αιγάλεω βέβαια των αδελφών Μητρόπουλου αλλά και του Κούγια , το Αιγάλεω που όταν ζορίζεται κάνει συγχωνεύσεις με τον Ηλυσιακό και μετά ιδρώνει για να ξαναγίνει Αιγάλεω και βέβαια πάνω από όλα το CITY του τεράστιου και μοναδικού Αιγαλεώτη , Γιώργου Ζαμπέτα.

Το Αιγάλεω λοιπόν θέλει πρωτάθλημα φέτος , την προηγούμενη Κυριακή η ήττα του Ηροδότου του άνοιξε την όρεξη , έδιωξε μεσοβδόμαδα τον προπονητή του γιατί θέλει το κάτι παραπάνω , ήτοι τον τίτλο και ως εκ τούτου κατεβαίνει στην Ιεράπετρα για την νίκη.

Την νίκη όμως θέλει και ο ΟΦΙ . Και μάλιστα διακαώς , γιατί χορτάσαμε στις ισοπαλίες και η κατάσταση στην βαθμολογία άρχισε να περιπλέκεται.
Ο Γιάννης ο Μάγγος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του , το Βουζουνεράκειο αναμένεται την Κυριακή να είναι καμίνι . ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
Την Κυριακή στις 15.00 δεν θα λείψει κανείς. Ολοι να στηρίξουμε την ομάδα της πόλης μας , την ομάδας της καρδιάς μας , κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο.