Connect with us

8ος Όμιλος

Κάλεσμα από Αήττητο Σπατων

Published

on

«Η κλήρωση τις διεξαγωγής τις σειράς των αγώνων έγινε. Η ομάδα ξεκινάει με την πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας, τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, συνεχίζουμε με ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ και τέλος με τον ΗΡΟΔΟΤΟ.

Καλή η κλήρωση, όλα καλά, ΟΜΩΣ αυτή την φορά τουλάχιστον, στους 3 εντός έδρας αγώνες θα πρέπει η ΠΑΡΟΥΣΙΑ όλων μας να είναι δυναμική και πολυπληθής.
ΔΕΝ υπάρχουν πλέον περιθώρια ή λόγοι να είμαστε μακριά από την ομάδα, ΟΣΟΙ “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ” την ΑΓΑΠΑΜΕ, πρέπει ότι μας κρατούσε μακριά από τις εξέδρες του γηπέδου Σπάτων να μας ΕΝΩΣΗ και να μας ΦΕΡΕΙ κοντά της.
Είναι η πρώτη φορά που στα 70 χρόνια της ιστορίας μας να γράψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ νέα ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ.
Για πρώτη φορά ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ η ομάδα μας ή ομάδα της ΠΟΛΗΣ μας, έχει την ευκαιρία να βρεθεί στις μεγάλες και επαγγελματικές κατηγορίες.
Πόσες και πόσες ομάδες δεν ονειρεύονται να βρεθούν στην δική μας θέση;;;;
Πόσες και πόσες ομάδες δεν ξοδεύουν του κόσμου τα χρήματα και δεν έχουν γευτεί την χαρά μιας ανόδου στην Β’ Εθνική;;;;
Εμείς είμαστε ένα σκαλοπάτι από αυτή την ΑΝΟΔΟ και δεν πιστεύω πως θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη!!!!!

Ήδη ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας μας ξεκίνησε την λειτουργία του με προσωρινή διοίκηση για να προλάβουμε τον χρόνο που τρέχει, τα μπαράζ αρχίζουν και οι εγγραφές συνεχίζονται από την Νεολαία μας και τους φίλους μας, αλλά η χαρά μας είναι διπλή γιατί έρχονται κοντά στην ομάδα και φίλαθλοι από τις γύρω Πόλεις, από την Αθήνα κλπ και μάλιστα ζητάνε να προμηθευτούν με κασκόλ και σημαιάκια της ομάδας μας, τα μηνύματα τους είναι συχνά και πυκνά τις τελευταίες ημέρες.

Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να μην είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ κοντά στα παλικάρια που μας έφεραν ένα βήμα πριν την άνοδο, εμείς θα δώσουμε πνοή και δύναμη σε παίκτες και προπονητές αλλά και τους ανθρώπους της Διοίκησης που τρέχουν όλη την χρόνια για να πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ το άπιαστο πριν λίγα χρόνια όνειρο.

Για σκεφτείτε που ήταν ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ την περίοδο 2015-2016;; Β’ ΕΠΣΑΝΑ και ανέβηκε ως 3η για να έρθει το 2016-2017 να πάρει το Πρωτάθλημα και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και την ΑΝΟΔΟ στην Γ’ ΕΘΝΙΚΉ κατηγορία και μόνο αυτό μας γέμισε όλους χαρά και υπερηφάνεια γιατί έπεσε με τον εορτασμό των 70 χρόνων τις Ιστορίας μας και είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο, αλλά δεν σταμάτησε η ομάδα εκεί, με σωστές κινήσεις τόσο του ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ όσο και των συνεργατών του τάραξαν τα νερά της Γ Εθνικής πριν ακόμα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα με τις μεγάλες και αξιόλογες μεταγραφές που έγιναν και βέβαια έφεραν το αποτέλεσμα που όλοι ξέρουμε, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2017-2018 στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε ομάδες θηρία και με μεγάλη ιστορία όπως, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ, την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ αλλά και τις ομάδες τις διπλανής πόρτας και Πόλης τις ΘΎΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ και ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ. Αυτό και μόνο δίνει ΑΞΙΑ στην ομάδα μας και θα συνεχίσει να δίνει με την επόμενη κίνηση που είναι ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ…
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΛΗΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΗΤΤΗΤΕ

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ».